Lid worden

Als toneelvereniging hebben we natuurlijk leden nodig. Zonder leden hebben we geen spelers en zonder spelers is er geen toneel.

Om lid te kunnen worden heb je geen toneelervaring nodig. Wel vragen we jou als aspirantlid om een kleine auditie te doen zodat we weten wat het vertrekpunt is.

Pas op de plaats: even geen nieuwe leden!

De afgelopen jaren zijn we fors gegroeid en zijn we in de luxe positie terecht gekomen dat we twee stukken naast elkaar moeten plannen. Dat vraagt wel het nodige van ons organisatievermogen. Een verdere groei lijkt ons daarom pas wenselijk als we hiermee ervaring hebben opgedaan.

Voor of achter de schermen.

Voor verschillende voorstellingen zijn verschillende acteurs nodig. Daarom staan niet alle leden elk seizoen op het toneel, al wordt wel geprobeerd om iedereen die wil spelen, daar ook gelegenheid toe te bieden, bijvoorbeeld in nevenproducties.

Als lid hoef je niet persé te willen spelen. Ook in de werkgroepen hebben we regelmatig hulp nodig. De mensen achter de schermen zijn net zo belangrijk als de spelers wat dat betreft.

't Is vooral gezellig!

Toneel is vooral ook plezier maken met elkaar. Mare heeft de sfeer van een vriendenclub waarin nieuwe leden zich al snel thuis voelen. Niet-spelende leden zijn altijd welkom bij de repetities en bij de maandelijkse borrel na afloop van een repetitie. Nieuwe leden zijn het eerste jaar aspirant-lid, en hebben éénmalig 50% korting op de contributie.

Toneel is vooral ook plezier maken met elkaar. Mare heeft de sfeer van een vriendenclub waarin nieuwe leden zich al snel thuis voelen. Niet-spelende leden zijn altijd welkom bij de repetities en bij de maandelijkse borrel na afloop van een repetitie. Nieuwe leden zijn het eerste jaar aspirant-lid, en betalen slechts € 30,- contributie.
't Is vooral gezellig!
Voor verschillende voorstellingen zijn verschillende acteurs nodig. Daarom staan niet alle leden elk seizoen op het toneel, al wordt wel geprobeerd om iedereen die wil spelen, daar ook gelegenheid toe te bieden, bijvoorbeeld in nevenproducties.Dit wil niet zeggen dat de andere leden niets kunnen doen. Hulp met de decors, kostuums en licht en geluid is altijd welkom.

Voor of achter de schermen.


Meer lezen over onze voorstellingen?

Bekijk onderstaande artikelen.