Lid worden


Er altijd al eens over gedacht om op toneel te gaan, maar de stap nooit aangedurfd? Dan is het nu tijd! De afgelopen tijd hebben zich veel dames aangemeld. Zoveel, dat daarmee het aantal mannen erg uit de pas loopt. We hebben daarom moeten besluiten tijdelijk een ledenstop in te stellen voor dames.  De aanmelding van MANNEN blijft echter ver achter. Dus mannen, kom eens kijken op één van onze repetitieavonden of vraag inlichtingen.

Waar blijven de (jonge)mannen?

Mare heeft leden van alle leeftijden, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Vooral de mannen blijven achter! Dat kan toch niet waar wezen? Mannen, help het evenwicht te herstellen en meld je aan ! Ervaring is geen vereiste, inzet en enthousiasme wel.

​Voor of achter de schermen.

​Voor verschillende voorstellingen zijn verschillende acteurs nodig. Daarom staan niet alle leden elk seizoen op het toneel, al wordt wel geprobeerd om iedereen die wil spelen, daar ook gelegenheid toe te bieden, bijvoorbeeld in nevenproducties.Dit wil niet zeggen dat de andere leden niets kunnen doen. Hulp met de decors, kostuums en licht en geluid is altijd welkom.

​'t Is vooral gezellig!

​Toneel is vooral ook plezier maken met elkaar. Mare heeft de sfeer van een vriendenclub waarin nieuwe leden zich al snel thuis voelen. Niet-spelende leden zijn altijd welkom bij de repetities en bij de maandelijkse borrel na afloop van een repetitie. Nieuwe leden zijn het eerste jaar aspirant-lid, en betalen slechts € 30,- contributie.

Toneel is vooral ook plezier maken met elkaar. Mare heeft de sfeer van een vriendenclub waarin nieuwe leden zich al snel thuis voelen. Niet-spelende leden zijn altijd welkom bij de repetities en bij de maandelijkse borrel na afloop van een repetitie. Nieuwe leden zijn het eerste jaar aspirant-lid, en betalen slechts € 30,- contributie.
't Is vooral gezellig!
Voor verschillende voorstellingen zijn verschillende acteurs nodig. Daarom staan niet alle leden elk seizoen op het toneel, al wordt wel geprobeerd om iedereen die wil spelen, daar ook gelegenheid toe te bieden, bijvoorbeeld in nevenproducties.Dit wil niet zeggen dat de andere leden niets kunnen doen. Hulp met de decors, kostuums en licht en geluid is altijd welkom.

Voor of achter de schermen.