Lid worden

Er altijd al eens over gedacht om op toneel te gaan, maar de stap nooit aangedurfd? Dan is het nu tijd! De afgelopen tijd hebben zich veel nieuwe leden aangemeld. Zoveel, dat we even een pas op de plaats moeten doen. 

​Voor of achter de schermen.

​Voor verschillende voorstellingen zijn verschillende acteurs nodig. Daarom staan niet alle leden elk seizoen op het toneel, al wordt wel geprobeerd om iedereen die wil spelen, daar ook gelegenheid toe te bieden, bijvoorbeeld in nevenproducties.Dit wil niet zeggen dat de andere leden niets kunnen doen. Hulp met de decors, kostuums en licht en geluid is altijd welkom.

​'t Is vooral gezellig!

Toneel is vooral ook plezier maken met elkaar. Mare heeft de sfeer van een vriendenclub waarin nieuwe leden zich al snel thuis voelen. Niet-spelende leden zijn altijd welkom bij de repetities en bij de maandelijkse borrel na afloop van een repetitie. Nieuwe leden zijn het eerste jaar aspirant-lid, en hebben éénmalig 50% korting op de contributie.

Toneel is vooral ook plezier maken met elkaar. Mare heeft de sfeer van een vriendenclub waarin nieuwe leden zich al snel thuis voelen. Niet-spelende leden zijn altijd welkom bij de repetities en bij de maandelijkse borrel na afloop van een repetitie. Nieuwe leden zijn het eerste jaar aspirant-lid, en betalen slechts € 30,- contributie.
't Is vooral gezellig!
Voor verschillende voorstellingen zijn verschillende acteurs nodig. Daarom staan niet alle leden elk seizoen op het toneel, al wordt wel geprobeerd om iedereen die wil spelen, daar ook gelegenheid toe te bieden, bijvoorbeeld in nevenproducties.Dit wil niet zeggen dat de andere leden niets kunnen doen. Hulp met de decors, kostuums en licht en geluid is altijd welkom.

Voor of achter de schermen.